Veelgestelde vragen systeembeheer

Wat houdt systeembeheer eigenlijk precies in?

Onze systeembeheerders zorgen dat uw netwerk, e-mail, bestandsbeheer en computersystemen vlekkeloos blijven functioneren. Dit doen zij door middel van pro actieve controles van uw hardware, backup’s, applicaties en overige essentiële onderdelen. Tevens proberen wij steeds mee te denken om uw infrastructuur efficiënter en kost effectiever te maken.

In welke regio’s kan 2005 LAN Services mij van dienst zijn?

2005 LAN Services biedt haar diensten aan vanuit haar kantoor in Den Haag. Het merendeel van onze klanten bevindt zich in de randstad. Ook verzorgd 2005 LAN Services haar klanten met dependances buiten de randstad.

Verzorgen en controleren jullie ook de backup’s van onze bedrijfsdata?

Met meer dan 20 jaar ervaring weet 2005 LAN Services hoe belangrijk een betrouwbare en actuele back-up moet zijn. Wij dragen elke dag zorg voor uw veilige gevoel door backup integriteits controle’s, verificatie’s en door verbeteringen met u te bespreken.

Kunnen jullie ons ook helpen zonder vast contract?

Zonder vast contract helpen wij u natuurlijk ook graag verder. Zit u met een stevige uitdaging, een urgent probleem of bent u op zoek naar advies. Onze specialisten kunnen u op zeer korte termijn ondersteunen en adviseren.

Wat voor garantie biedt 2005 LAN Services?

2005 LAN Services draagt zorg voor gedegen werk door onze professionals. Adequate afhandeling van gemelde problemen, bijgewerkte documentatie en een heldere kosten indicator. Door de grote verscheidenheid aan voorkomende problemen kunnen wij geen garantie bieden op het vinden van een oplossing.

Welke certificeringen heeft 2005 LAN Services?

2005 LAN Services is Microsoft Silver partner en tevens HP Business partner. Onze specialisten zijn gecertificeerd op diverse gebieden, de meeste van onze collega’s zijn gecertificeerd: Microsoft Certified Solutions Associate (MCSA), Microsoft Certified Solutions Expert (MCSE).

Zorgen jullie ook dat onze bedrijfsapplicaties up to date zijn?

Onze systeembeheerders zorgen ervoor dat uw bedrijfsapplicaties stabiel en up to date blijven. Dit doen wij door middel van het testen waarna implementeren van bedrijf kritische updates zich voortzet.

Hebben jullie ook ervaringen met Apple, Linux, Novell, Citrix e.d?.

Onze specialisten zijn ervaren met de genoemde software pakketen zoals Apple, Linux, Novell en Citrix e.d. Onze specialisten hebben kennis om deze producten te implementeren en te beheren binnen uw organisatie.

Verzorgen jullie ook bekabeling en telefonie, printers, en andere randapparatuur?

Voor bekabeling en telefonie hebben wij een aantal geschikte partners welke deze taken van ons uit handen nemen. Printers, scanners en alle andere overige randapparatuur waaronder access points, routers en modems.

Kunnen we bij jullie ook onze hardware/software bestellen?

2005 LAN Services is u ook van dienst met het inkopen van hardware en software. Wij zijn aangesloten bij diverse inkoopkanalen waar wij de prijzen en garantietermijnen vergelijken om u zo goedkoop mogelijk van dienst te zijn. Tevens helpen wij u met de gekochte hardware / software te implementeren in uw organisatie.