Systeembeheer Den Haag

Systeembeheer

Uw adres voor systeembeheer in Den Haag

Uw focus richt zich op het bedrijf

U wilt zich niet bekommeren om techniek, servers, software en computersystemen. Uw netwerk, e-mail, bestandsbeheer en computersystemen moeten gewoon vlekkeloos het werk doen. 2005 LAN Services is dé specialist op het gebied van zorgeloos systeembeheer in de regio Den Haag. Als geen ander weten wij hoe belangrijk een soepel functionerend netwerk is voor iedere organisatie. Grote, middelgrote, maar ook kleine organisaties zoals ZZP-ers zijn afhankelijk van automatisering en zorgeloze ICT. Onze trouwe klantenkring bevindt zich met name in de regio Den Haag en de randstad. Wij zijn sinds 1990 een begrip op het gebied van ICT. Grote maar ook kleine vraagstukken: u kunt voor alles bij ons terecht.

Microsoft of Apple

Wij zijn gecertificeerd Microsoft partner en daarnaast gespecialiseerd in Apple producten. Software, hardware en support: voor al het systeembeheer kunt u bij ons terecht.

Managed IT Services voor iedere organisatie

Wij bieden kant-en-klare oplossingen op het gebied van Managed IT services in Den Haag. U kunt kiezen uit verschillende mogelijkheden, variërend van klein tot groot. Dus voor iedere situatie (mkb, zzp of grote organisatie) bieden wij een oplossing.

Systeembeheer op locatie

Wilt u gewoon zorgeloos systeembeheer bij u op locatie en u wilt weten wat de mogelijkheden hiervan zijn neem dan gerust contact met ons op.
Informatie aanvragen

Voordelen

  • Meer dan 20 jaar ervaring
  • Kant-en-klare pakketten
  • Microsoft én Apple
  • Vast tarief
  • Vast aanspreekpunt