Netwerk beveiliging security audit

Security audit en scan

OBIT b.v. (Organisatie Beveiliging Informatie Technologie), sinds 1999 actief op het gebied van beveiliging, is sinds 2004 een onderdeel van 2005 LAN Services. De diensten van OBIT zijn nu ge- integreert in de dienstverlening van 2005 LAN Services. In samenwerking met onze specialisten bieden wij gespecialiseerde oplossingen aan om uw servers, netwerk, applicaties, klanten gegevens en medewerkers veilig te houden.

Over de hele wereld worden klanten van OBIT gecontroleerd en geadviseerd op het gebied van beveiliging. Dagelijks wordt er gekeken naar uw beveiliging, en waar nodig wordt er actie ondernomen door onze medewerkers. Op aanvraag of via een service contract kunnen we periodiek uw beveiliging in de gaten houden.
Tevens is het mogelijk om een penetratietest, al dan niet aangekondigd, uit te laten voeren.

Quick Scan

Een uitgebreidere manier om te controleren of u veilig bezig bent naar het Internet toe, is onze Quick Scan. Per publiek adres wordt gekeken naar de huidige staat van de beveiliging. Automatisch wordt elke dienst gecontroleerd en na de controle wordt een compleet rapport gegenereerd van alle openstaande diensten met alle bekende beveiligingsproblemen op een rij. Deze rapportage bevat tevens de oplossing voor de problemen.

Advanced Scan

Heeft u specifieke wensen? Wij hebben de kennis in huis om al uw beveiligingsproblemen op te lossen. Van zelf gebouwde applicaties tot uitgebreide computer netwerken. We ondersteunen alle grote Operating Systems (Windows, Linux, Novell, Unix, Mac OS X, e.d.) en tevens alle grote (web) ontwikkelingstalen.

Meer weten over uw netwerk beveiliging ?

De security / beveiliging specialisten van 2005 LAN Services kunnen u verder helpen, op weg naar een goed en veilig netwerk.
Email ( info@lan-services.nl ) of bel (070-3624408) ons voor meer informatie.