Security

Laat uw netwerk of website controleren op ICT beveiligings issues met een security audit van 2005 LAN Services

OBIT b.v. (Organisatie Beveiliging Informatie Technologie), sinds 1999 actief op het gebied van computerbeveiliging, is sinds 2004 een onderdeel van 2005 LAN Services. De diensten van OBIT zijn nu geintegreerd in de dienstverlening van 2005 LAN Services. In samenwerking met onze specialisten bieden wij gespecialiseerde oplossingen aan voor computerbeveiliging om uw servers, netwerk, applicaties, klanten gegevens en medewerkers veilig te houden.

Over de hele wereld worden klanten van OBIT gecontroleerd en geadviseerd op het gebied van computerbeveiliging. Dagelijks wordt er gekeken naar uw beveiliging, en waar nodig wordt er actie ondernomen door onze medewerkers. Op aanvraag of via een servicecontract kunnen we periodiek uw computerbeveiliging in de gaten houden.
Tevens is het mogelijk om een penetratietest, al dan niet aangekondigd, uit te laten voeren.

Quick Scan

Een uitgebreidere manier om te controleren of u veilig bezig bent naar het internet toe, is onze Quick Scan. Per publiek adres wordt gekeken naar de huidige staat van de beveiliging. Automatisch wordt elke dienst gecontroleerd en na de controle wordt een compleet rapport gegenereerd van alle openstaande diensten met alle bekende beveiligingsproblemen op een rij. Deze rapportage bevat tevens de oplossing voor de problemen.

Advanced Scan

Heeft u specifieke wensen? Wij hebben de kennis in huis om al uw computerbeveiligingsproblemen op te lossen. Van zelf gebouwde applicaties tot uitgebreide computer netwerken. We ondersteunen alle grote Operating Systems (Windows, Linux, Novell, Unix, Mac OS X, e.d.) en tevens alle grote (web) ontwikkelingstalen.

Meer weten over uw netwerk beveiliging ?

De security / beveiliging specialisten van 2005 LAN Services kunnen u verder helpen, op weg naar een goed en veilig netwerk.
Informatie aanvragen