Wat zeggen onze klanten ervan?

2005 LAN Services heeft ons begeleid bij de migratie naar Google Apps, de aanschaf van nieuwe laptops en thuiswerken. Hiermee hebben we onze dienstverlening verder kunnen professionaliseren.

ir. Maarten Noordink
Partner Kwink Groep BV

Eigenlijk wilde wij alles tegelijk: nieuwe computers, tablets, thuiswerken en ambtenaren van elf verschillende gemeenten een digitaal platform bieden om samen te werken. 2005 LAN Services heeft die vragen vertaald naar één verhaal en in een hele korte tijd werkte we met z¹n allen op Microsoft Office 365 in de cloud, via nieuwe computers en iPads, en waren alle elf gemeenten aangesloten én enthousiast. Wat mij betreft is die manier van werken tekenend voor de service: wij weten wat we willen, en de mensen van 2005 LAN Services vertalen dat naar het hoe en zorgen er vervolgens ook gewoon voor dat het werkt.

Remco Herfst
directeur RPA Haaglanden

Eerder dit jaar heeft 2005 LAN Services de migratie naar Microsoft Small Business Server 2011 verzorgd voor ons kantoor. Het proces is goed verlopen. We zijn zeer tevreden over deze overstap en de service van 2005 LAN Services.

Femconsult (Consultants on Gender and Development)

De Parodontologische Kliniek Den Haag is een verwijspraktijk voor parodontologische en implantologische behandelingen. Een praktijk waar kwaliteit op het hoogste niveau bovenaan staat. Deze kwaliteit verwachten wij ook van de bedrijven waarmee wij zaken doen. Sedert vele jaren maken wij gebruik van de diensten en know how van het bedrijf 2005 LAN Services. Een bedrijf zonder 9-5 mentaliteit en met dezelfde visie over kwaliteit . Zij adviseren ons en beheren onze interne- en externe automatisering tot onze grote tevredenheid.

Parodontologische Kliniek Den Haag

Recensies van automatiseerder LAN services op www.automatiseerder.nl