Over 2005 Lan Services Den Haag

Over het bedrijf 2005 LAN Services

Sinds 1990 specialist in systeembeheer.

Den Haag is een prachtige stad. Eén van de mooiste buurten in de hofstad is Buurtschap 2005. Toen ons bedrijf in 1990 haar deuren opende was het ook meteen duidelijk wat de naam zou worden: 2005 LAN Services! Genoemd naar de gezellige buurt in hartje Den Haag. Het is niet toevallig dat onze opdrachtgevers ook veel in Den Haag en regio gesitueerd zijn. Intussen is onze reikwijdte vergroot: nog steeds hebben we het merendeel van onze opdrachtgevers in Den Haag zitten, maar heeft ons relatienetwerk zich uitgebreid tot de gehele randstad. Dus: altijd zorgeloos systeembeheer in uw regio!

2014: Verhuisd naar de Zaanstraat

Onze gezellige locatie in Buurtschap 2005 in Den Haag hebben we in het najaar van 2014 helaas achter ons moeten laten. We waren gewoonweg uit ons jasje gegroeid. Uiteraard zijn we daarbij niet over 1 nacht ijs gegaan. Na lang zoeken hebben we een prachtige locatie in de Zaanstraat kunnen betrekken, in de Rivierenbuurt te Den Haag. Het historische en uiterst sfeervolle pand ademt nog de sfeer van weleer, door ons respectvol voorzien van de laatste high-tech apparatuur. Zo hebben we hier het beste van beiden gecreëerd! Ruim, licht en open: een heerlijk werkplek van waaruit we u het beste kunnen bedienen. Wilt langskomen? U bent altijd welkom om een kijkje te nemen. De koffie staat klaar!

Onze achtergrond

Systeembeheer, computers, netwerken en hardware zit ons in hart en nieren. Al in de tachtiger jaren voorzagen we dat de computer een belangrijke en onmisbare schakel in iedere organisatie zou worden. Sinds 1990 helpen wij onze klanten verder met netwerk, beheer- support- security- en overige ICT dienstverlening.

Waarom 2005 LAN Services?

Onze kracht is de constante kwaliteit, de persoonlijke aanpak en de goede voor- en nazorg. Wij hebben servicegerichtheid hoog in het vaandel staan: langdurige relaties met vaste opdrachtgevers is daarvan een gevolg. 2005 LAN Services is Microsoft gecertificeerd en heeft ruime ervaring en expertise op het gebied van Apple software en Apple hardware.

Maatschappelijk betrokken

2005 LAN Services doet aan MVO en steunt cultuur- en sociale intitiatieven.

Waar kunt u ons vinden?