Cloud diensten bij 2005 LAN Services

Cloud diensten

Onderweg, thuis of op kantoor

Geen servers op uw kantoor. Wel flexibele opslagruimte voor bestanden en overal toegang tot al uw e-mail, bestanden en programma’s. Veilig bewaard en altijd een actuele back-up beschikbaar. Werken in de cloud is dé moderne oplossing voor iedere organisatie: groot, middelgroot of klein. U werkt waar uw maar wilt en uw gegevens heeft u altijd beschikbaar. Cloud diensten zijn uitermate geschikt voor Het Nieuwe Werken: werken zonder vaste tijden of locatie.

Wat is de cloud?

De cloud is een netwerk van servers die met het internet zijn verbonden. Slimme technologie zorgt ervoor dat bestanden, e-mail en programma’s worden verdeeld over deze servers, waardoor er bij uitval altijd een andere server de taken – geruisloos en snel – overneemt. Daarnaast zorgt de spreiding ervoor dat de prestaties snel zijn: iedere server wordt afzonderlijk minimaal belast en kan zodoende snel haar taken verrichten.

Waarom is werken in de cloud voor mij of mijn bedrijf interessant?

Het werken in de cloud biedt voor u of uw bedrijf veel voordeel. U hoeft geen server(s) aan te schaffen of te onderhouden. Een ICT afdeling is daarom ook overbodig. U beschikt altijd over de prestaties van de nieuwste servertechnolgie én software. U werkt altijd op de laatste versies van programma’s. Daarnaast kunt u overal inloggen en beschikken over uw bestanden en e-mail. Niet alleen op uw PC, maar ook op uw tablet, smartphone of laptop. Op het werk, onderweg of thuis. Bovendien is het schaalbaar: u neemt alleen af wat u nodig heeft: of het nu bestandsruimte is of extra werkplekken.

Voordelen

  • Geen eigen servers
  • Snel
  • Altijd de laatste versie van software
  • Geen ICT personeelskosten
  • Veilig
  • Schaalbaar

Informatie aanvragen

2005 LAN Services. Dé specialist op het gebied van cloud diensten

2005 LAN Services is dé specialist in Den Haag en omstreken op het gebied van cloud diensten: Saas, Daas, Database as Service, Microsoft 365. Cloud Diensten sluiten aan bij Het Nieuwe Werken: flexibele locaties en flexibele werktijden.

Kernwoorden: Saas, Daas, Het Nieuwe Werken, Mobiel werken, Cloud diensten regio randstad, Microsoft Office 365, mobiele werkplek, flexplek.