Veelgestelde vragen consultancy

Op welke gebieden biedt u consultancy?

Wij adviseren u graag op alles wat te maken heeft bedrijfsnetwerken. Of deze nu gedeeltelijk of geheel niet in de Cloud te vinden zijn. Daargewenst adviseren wij u graag over eventuele hardware en software oplossingen.

Mogen wij uw advies ook door onze eigen ICT afdeling laten uitvoeren?

Met de producten en oplossingen die in ons advies worden aangeboden hebben wij al vele jaren ervaring. Wij kennen deze oplossingen als geen ander en weten hoe deze in elke omgeving te implementeren zijn. Natuurlijk staat het u geheel vrij om ons advies door uw eigen ICT afdeling te laten uitvoeren, of zelfs door een geheel eigen partij. Natuurlijk delen wij graag onze uitgebreide kennis met de uitvoerende partij.

Kunnen wij bij een migratie gewoon doorwerken?

Dit is geheel afhankelijk van de migratie. Waar nodig proberen wij altijd eventuele “downtime” zo kort mogelijk te maken en te houden. Vaak is dit echter onoverkomelijk.

Kunt u vooraf een prijs opgeven voor consultancy over een specifiek project?

Geen enkel project en geen enkele omgeving is identiek. Hierdoor is het in de praktijk lastig om vooraf een prijs te bespreken. Wij komen graag vrijblijvend bij u langs voor een kort kennismakings gesprek. Zo kunnen wij een zo goed mogelijke prijs indicatie voor u maken.

Hoe weet ik of uw advies objectief is?

Ons bedrijf is geheel gericht op oplossingen. Of dat nu op basis is van Merk A of Merk B. Wij kiezen voor onze klanten de beste oplossing voor hun situatie. Dit is ook terug te vinden in onze uitgebreide expertise. Onze engineers zijn thuis in Windows, Linux en Apple omgevingen. Maar ook in hardware bieden wij zowel HP als Dell en anderen aan.

Geeft u uitsluitend advies?

Ons advies bestaat uit oplossingen die wij onze klanten al jarenlang adviseren. Natuurlijk helpen wij u graag na het advies met de aankoop, de uitvoering en met een degelijke nazorg.